Nordenrengas tarjoaa autoosi sekä kesä- että talvirenkaat

By ketunkulma.fi


Posted On 29 Aug 17 - 01:08:27Vuonna 2004 Suomessa toimintansa aloittanut Nordenrengas hurmaa autonomistajan runsaalla valikoimallaan. Suomalainen sää asettaa autonrenkaille erityisen suuria vaatimuksia ja haasteita, minkä vuoksi onkin hyvä, että Nordenrengas tarjoaa sekä kesä- että talvirenkaita. Tämän lisäksi Nordenrengas tarjoaa runsaasti tietoa siitä, miten renkaat kannattaa valita erilaisia ajo-olosuhteita silmällä pitäen. On erityisen näppärää hankkia omaan autoosi sopiva rengas netistä.

Kesällä ja talvella kannattaa ajaa erilaisilla renkailla

Nastarenkailla saa ajaa vain tiettynä aikana, joka on lailla säädetty. Erityisen lumisissa ja jäisissä olosuhteissa ne ovat kuitenkin monen mielestä kaiksita paras valinta. Pohjois-Suomessa nastarenkaat yleensä päihittävät kitkarenkaat talvisäällä, mutta esimerkiksi maamme rannikkoalueilla sää voi olla sen verran leuto, että kitkarenkaat voivat olla jopa nastarenkaita parempi valinta.

Kitkarenkailla saisi kyllä lain mukaan ajaa vaikka vuoden ympäri, mutta tämä ei välttämättä ole kovin fiksua, koska kuiva ja kova ajoalusta tunnetusti kuluttaa kitkarengasta erityisen paljon. Kesäsäällä onkin järkevää käyttää kesärenkaita, joita Nordenrengas tarjoaa runsaan ja laadukkaan valikoiman kilpailukykyiseen hintaan.

Vaikka kitkarenkaita ei suositellakaan käytettäviksi kesällä, niin jos sinulla on käytössäsi kitkarenkaat, ei niiden vaihtamista kannata kuitenkaan viivytellä liiankaan pitkään syksyn lähestyessä. Suomalaisen sään arvaamattomuus on autoilijoille tuttu juttu, mutta valitettavan harva osaa varautua näihin muutoksiin riittävällä tavalla.

Nordenrengas tarjoaa runsaasti tietoa sopivien renkaiden valintaan liittyen

Sen lisäksi, että Nordenrengas myy monenlaisia laadukkaita renkaita, yrityksen nettisivut tarjoavat myös runsaasti tietoa renkaiden valinnan tueksi. Sivustolta löytyy tietoa esimerkiksi kitkarenkaiden ominaisuuksista sekä siitä, millaiseen käyttöön kitkarenkaat ovat paras valinta. Kannattaakin vierailla sivustolla, vaikkei renkaiden ostaminen olisikaan juuri nyt ajankohtaista, mutta jos tästä huolimatta etsit asiallista tietoa renkaiden valintaan liittyen, on sivusto hyvä tietopaketti valinnan tueksi.


messages.blogsearch

messages.blogcategories